Problémák és megoldások

Kérdések és válaszok a készülékek problémáinak megoldására

Az online támogatás segítségével rengeteg problémát meg tud oldani sajátkezüleg az Indezit készülékén, legyen az akár mosógép, mosogatógép, hűtőszekrény, sütő, főzőlap.


Mosógépek

Mosógépek
Keresse meg a hibát a mosógépében Gyors és egyszerű utasításokkal ebben a részben közösen felfedezhetjük és megoldhatjuk a hibákat. További információkért, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Szárítók

Szárítók
Keresse meg a hibát a szárítójában. Gyors és egyszerű utasításokkal ebben a részben közösen felfedezhetjük és megoldhatjuk a hibákat. További információkért, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Mosogatógépek

Mosogatógépek
Keresse meg a hiba a mosogatógépében: Gyors és egyszerű utasításokkal ebben a részben közösen felfedezhetjük és megoldhatjuk a hibákat. További információkért, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Hűtőgépek

Hűtőgépek
Javítás a hűtőszekrényben? Gyors és egyszerű utasításokkal ebben a részben közösen felfedezhetjük és megoldhatjuk a hibákat. További információkért, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Fagyasztók

Fagyasztók
Keresse meg a hibát az Ön fagyasztójában?Gyors és egyszerű utasításokkal ebben a részben közösen felfedezhetjük és megoldhatjuk a hibákat. További információkért, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Tűzhelyek

Tűzhelyek
Fedezze fel a hibát a konyhában? Gyors és egyszerű utasításokkal ebben a részben közösen felfedezhetjük és megoldhatjuk a hibákat. További információkért, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Főzőlapok

Főzőlapok
Javítás a főzőlap? Gyors és egyszerű utasításokkal ebben a részben közösen felfedezhetjük és megoldhatjuk a hibákat. További információkért, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Sütők

Sütők
Javítás a sütőt? Gyors és egyszerű utasításokkal ebben a részben közösen felfedezhetjük és megoldhatjuk a hibákat. További információkért, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Böngészen a háztartási gépek kategóriái között és megtalálja az esetleges meghibásodásokra a megoldást, és mind ezt néhány lépésben.

www.indesit.hu   |   © Indesit 2010