Vissza a katalógushoz

Mosógép Indesit EWE 71252 W EUMosógép Indesit EWE 71252 W EU
zoom
Extra mosás Extra mosás
Egy kombinált opció tökéletes mosási eredményt tesz lehetővé az alkalmanként extra szennyezett ruhák számára. Az extra mosás opció alkalmazható az összes mindennapi gyors programmal, megnöveli a mosási időt míg megtartja a kiválasztott hőmérsékletet és fordulatszámot.

Mindennapi gyors programok Mindennapi gyors programok
Az első mosógép a piacon, melyben az összes "mindennapi gyors" ciklus programideje maximum 1 óra. Könnyen használható, a programok azonnal kiválaszthatóak a kezelőfelületen.

Foltmentesítő opció Foltmentesítő opció
Hatékonyabb a különböző típusú foltok ellen. Étel - Eltávolítja az organikus foltokat, mint a szósz vagy a bor. Munka- Olyan foltok eltávolítására szolgál, mint a tinta és a smink. Természet - Olyan foltok eltávolítására szolgál, mint a fű és a sár.

Eco time Eco time
Az Eco Time opció használatával nem kell várnod a teljes adag szennyes összegyűltére. Bármely leggyakrabban alkalmazott program használatakor (Pamut és Szintetikus 60°-ig) bekapcsolható. 3 kg-nál kisebb töltet esetén lehetővé teszi a mosási idő csökkentését max. 30%-kal a normál programokhoz képest a víz és energiafelhasználás 40%-os csökkenése mellett.

Energy Saver Energy Saver
A pamut, szintetikus és farmer programoknál használható Energy saver opció segítségével az energia akár 70%-át (a 30°C-os pamutprogrammal összehasonlítva) is megtakaríthatjuk a vízhasználat optimalizációjának és a dob hatékonyabb mechanikai működésének köszönhetően.

Sport programok Sport programok
A Sport Intensive, a Sport Light és a Special Shoes programokat kifejezetten a sportruházat és a sportcipők mosására fejlesztettük ki, melyek különleges kezelést igényelnek.Technikai adatokTeljesítmény

Energia hatékonysági osztály : A++
mosási-hatékonysági osztláy : A
Centrifugálási hatékonysági osztály : B
Maximálisan elérhető centrifugálási sebesség (rpm) : 1200
Éves vízfogyasztás (l) : 9000

Struktúrális jellemzők

Dob űrtartalma (l) : 46
Szín : Fehér
Ajtó szín : Fehér
Kijelző : Digit kijelző

Fő jellemzők

Készenléti funkció

Dimenziók

Magasság (mm) : 850
Szélesség (mm) : 595
Mélység (mm) : 517
Tömeg (Kg) : 63.5

Mosási programok és funkciók

Programszám : 16
Farmer program
Gyapjú program
Selyem és függöny program
Cipő program
Idő Önnek
Extra öblítés opció
Foltmentesítő opció