Hírek

No Frost hűtőgépek
Dynamic Air Control technológia

Tökéletes szabadság és rugalmasság az ételmegőrzésben a No Frost Dynamic Air Control technológiának köszönhetően.

A modern és minimalista vonalaknak valamint az ergonomikus formatervezésnek köszönhetően az új hűtő egyszerűen használható és bármely környezetbe tökéletesen illeszkedik.

Touch kijelző
Az új termékvonal néhány modellje rendelkezik Touch kijelzővel. Egyszerű és könnyen kezelhető, mindig a hűtő helyes működését jelzi és egyetlen érintéssel különböző funkciók érhetők el.

Nagyobb befogadóképesség
Könnyebben használható és tisztítható, valamint a polcon levő étlek jobban láthatóak. A tervezésnek köszönhetően az új modellek extra 20 literes befogadóképességgel rendelkeznek, ez éppen 60 italosdoboz tárolására elegendő.

Ergonomikus fogantyú
Az egyedi tervezés, különösen a külső fogantyúk esetében, elegáns és modern külsőt kölcsönös a hűtőnek.

No Frost Dynamic Air Control technológia

A No Frost Dynamic Air Control rendszer egyenletes és állandó hőmérsékletet biztosít a hűtőtérben és megelőzi a jegesedést a fagyasztótérben, így szükségtelenné válik a fáradságos leolvasztás. Az új Multiflow rendszer a levegő tökéletes keringetését biztosítja: a levegőáramlat nem éri egyenesen az ételt, hanem körkörösen kering a polcok körül. Így az étel tökéletes állapotban marad és állandóan hideg levegővel van körülvéve.

Gyors belső hőmérséklet
helyreállítás

Az új, szénkefe nélküli tangenciális ventilátor segítségével a beállított hőmérséklet sokkal gyorsabban elérhető: a hűtési idő az ajtónyitást követően 40%-kal rövidebb, mint a hagyományos hűtők esetében.


Gyorsfagyasztás

Ez a funkció rövid idő alatt csökkenti a minimumra a fagyasztó hőmérsékletét, felgyorsítva ezzel a friss ételek fagyasztásának folyamatát és így jobban megőrzi az étel minőségét.

Gyorshűtés

A friss ételek gyors hűtést igényelnek, ez a funkció csupán néhány perc alatt csökkenti le hűtőtér hőmérsékletét és így jobban megőrzi az étel minőségét.

A+ energiaosztály

Az A+ energiaosztályú hűtőgépek tökéletes hűtési és konzerválási teljesítménnyel rendelkeznek, miközben 20%-kal kevesebb energiát használnak mint az A energiaosztályú társaik.

Csendesebb működés

Tökéletes teljesítmény minimális zajkibocsátással. Az új, szénkefe nélküli tangenciális ventilátor csendesebbé, kényelmesebbé és praktikusabbá teszi az alulfagyasztós hűtőgépeket.

Ellenállóbb polcok

Az ellenállóbb polcok akár több mint 25 kg-ot is elbírnak deformálódás nélkül.