Hírek

Az új Eco Time mosógép a legjobb szövetséges a víz-, idő- és energiatakarékosság tekintetében: az Energy Saver opció, a 20°C zóna program és a Water Balance szenzor használata biztosítja az optimális mosási eredményt maximális energiatakarékosság mellett.

A Water Balance szenzor az összes mosási fázis alatt működik, megméri a mosandó ruha tömegét és csak a szükséges mennyiségű vizet engedi a dobba, minimálisra csökkentve így a melegítésre használt energiát.

Az Energy Saver opció maximális energia megtakarítást biztosít, akár 70%-kal kevesebb energiát használ a
30°C-os pamut mosási programnál. A dob különleges mozgásának köszönhetően ugyanazt a mosási eredményt garantálja, mint egy 30°C-os mosási program, de alacsonyabb hőmérsékleten.

Energiaosztály

Az Indesit Eco Time mosógépek által elért A++ energiaosztály biztosítja az energiahatékonyságot és maximális energiatakarékosságot garantál a mosás minden fázisában és bármely mosandó ruhamennyiség mellett.

20° C zóna program

A 20° C zóna program a ruhák alacsony hőfokon (20° C) történő mosását teszi lehetővé biztosítva a 40° C-os programok mosási eredményét és akár 40 %-os energia megtakarítást. A minden programnál működő speciális dobmozgás optimalizálja a mosószerek hatékonyságát és tökéletesen eltávolítja a szennyeződéseket és foltokat.

Energiatakarékosság

Az Indesit által kifejlesztett Energy Saver opció akár 70% energia megtakarítást tesz lehetővé a 30° C-os pamut programhoz képest! Ez az opció használható a Pamut valamint a Műszálas ruha és Farmer programmal kombinálva, és egy 30° C-os program eredményét garantálja alacsonyabb hőmérsékleten.

Idő megtakarítás

Az Eco Time opcióval, amely minden pamut és műszálas programmal használható, egy normál pamut programhoz képest akár 30%-kal gyorsabban moshatunk ki maximum 3 kg mérsékelten szennyezett ruhát.

Víz megtakarítás

Az Eco Time mosógépek Water Balance szenzora működik az összes mosási fázis alatt, leméri az aktuális ruhatöltetet, így csak a szükséges mennyiségű vizet pumpálja a dobba.

Az Indesit Eco Time mosógépek olyan programokat kínálnak, amelyek minden igényt kielégítenek. A tökéletesen kialakított dobnak köszönhetően az Indesit mosógépek képesek a hétköznapi ruhaneműt sokkal hatékonyabban, kíméltesebben és gyorsabban mosni.

Speciális programok

A Farmer program lehetővé teszi a farmer ruhaneműk kímeletes mosását megelőzve a színek fakulását és a szálak kihúzódását.

Az Expressz program lehetővé teszi egy töltet mérsékelten szennyezett ruha (max.1,5 kg) felfrissítését csupán 15 perc alatt.

Az Indesit kifejlesztett egy speciális programot cipők mosására: a Speciális Cipő program dobfordulatának sebessége megakadályozza az ütődéseket, amelyek a legtöbb kárt okozzák.

Az Sport Intenzív és a Sport Könnyű programok a többé-kevésbé szenyezett sportruházat mosására alkalmasak, kíméletesek az összes szövettípussal és tökéletes mosási eredményt garantálnak.