Az új mosogatógép minden mérethez.

Élvezze az eXtra eredményeket egy órán belül.
 • Új eXtra ciklus
 • Makacs szennyeződésekhez.
 • eXtra Light opció
 • Hely mindenhez, az S-es mérettől az XXL-ig.

  Az új eXtra ciklust kifejezetten nagyobb tételekhez tervezték, mint pl. A tepsi, a főzőlap rács, nagy serpenyők.
  Egyszerűen távolítsa el a felső kosarat, hogy élvezhesse az 53 cm-es függőleges helyet és a csillogó eredményeket.

 • Az inverteres motor és az innovatív hidraulikus rendszer együttes működése egy óra alatt tökéletes eredményt biztosít, még az makacs szennyeződésű edényeken is.

 • Speciális gondoskodás a gyengéd tételekhez.

  Az eXtra Light opció tökéletes megoldást kínál a nagy, finom edények nagy gondossággal történő mosásához.

Új Extra Hygiene

Az Ön kényelme érdekében

Ez az új ciklus kifejezetten a csecsemőjátékokhoz, etetőedényhez, evőeszközökhöz és edényekhez készült, az abszolút gondoskodás és higiénia biztosítása érdekében.

Baby Care

A baktériummentes edényekért

A Baby Care egy speciálisan tervezett ciklus, amely a baktériumok akár 99,9999%-át is eltávolíthatja, így biztosítva a higiéniát az egész család számára, különösen a csecsemők és a kisgyermekek számára. A Baby Care egyszerűen és hatékonyan tisztít és szárít, nem csak az élelmiszerrel kapcsolatos tárgyakat, hanem a játékokat és egyéb kiegészítőket is, amelyek alapos tisztítást igényelnek.

Tiszta olasz design

Az Indesit eXtra mosogatógépek gyönyörűek és szemet gyönyörködtetőek. Válassza ki kedvenc megjelenését közülük: rozsdamentes acél, ezüst vagy fehér szürke betétekkel.

Maximális hatékonyság

Az eXtra mosogatógép nem igényel kézi mosást: az előmosást maga a gép végzi az Eco és Normal programokkal, míg a maximális teljesítmény az automata programokkal érhető el a vízzavarosságot érzékelő szernzorának és a frekvenciaváltó motorjának köszönhetően, mely minden mosási paramétert optimalizál.

Könnyű és rugalmas használat

A 14 terítékes, rugalmasra tervezett kosárnak köszönhetően a betöltés és a kipakolás az eXtra mosogatgógép esetépen egyszerű és biztonságos. A magas edények elhelyezéséért a könnyen használható emelőrendszer megemeli a felső kosarat, hogy extra 3,5 cm helyet kapjon.

Minimális fogyasztási szintek

Az eXtra mosogatógépeknél akár mindössze 9 liter víz szükséges (körülbelül 44% -kal kevesebb, mint a hagyományos mosogatógépeknél*), a 14 terítékes mosogatáshoz.
Az Indesit eXtra termékcsalád az A +++ osztályban is maximális energiahatékonyságot ért el, amely garantálja a legmagasabb mosási és szárítási teljesítményt akár 20% -kal alacsonyabb energiafogyasztással , mint az A+ készülékek. Így a költségek és a környezeti hatások csökkentése mindenkinek számára könnyebben elérhető is lehet.
* Pl. egy mosogatógép, amely 16 liter vizet használ.

Technológia és biztonság

Az eXtra mosogatógépnek technikailag fejlett rendszerei vannak, amelyek garantálják a maximális nyugalmat a használat során. Az új virtuális érzékelő az eltömődött szűrő esetében beavatkozik a motor fordulatszámának és vízellátásának modulálásával a probléma megoldása érdekében, a mosási ciklus megszakítása nélkül. A víznyomás hirtelen megváltozása vagy a vízvezeték csöpögése esetén a vízelzáró rendszer azonnal leállítja a vízbevitelt a csaptelep lezárásával, hogy a gép leálljon.A túlfolyó rendszer biztosítja az intelligens vezérlést, hogy mennyi víz kerül a mosogatógépbe. Ha a szükséges vízmennyiséget meghaladja, a rendszer megszakítja a gép működését és a felesleges vizet leengedi.

Csend

Az Indesit mosogatógépek csendesen működnek, így Ön tud bármi mással is foglalkozni. Az új Inverter motor és a hangszigetelő anyagok biztosítják a csendes mosást, akár éjszaka is, a zajszintet akár 44 d(B)a szintre csökkentve, összehasonlítva egy csendes beszélgetéssel.

Programok és opciók

Az új eXtra mosogatógépeknek számos programja és lehetősége van, amelyek minden igényt kielégítenek: az ECO-tól az INTENZÍVEN át, a RAPID 40 perces ciklustól egészen a FÉLTÖLTET és a KÉSLELTETETT INDÍTÁS opcióig.

Megbízhatóság

Az új EXTRA mosogatógépek 100% -ban rozsdamentes acélból készülnek, ami maximalizálja a mosási és szárítási teljesítményt, és garantálja a tökéletes higiéniát és a hosszú távú megbízhatóságot.