2 másodperc, 1 gombnyomás, 0 probléma

Egygombos megoldás a ruhák tisztításához és szárításához *

* A készülék bekapcsolása után 1 gombnyomás szükséges a program indításához.

 • Push&Go
 • Mosás & szárítás 45
 • Foltmentesség
 • Airfresh
 • Gyors 30'
 • Egy gombnyomás: ennyi kell a készülék bekapcsolásához, a program beállításához és a mosási és szárítási ciklus elindításához. Ilyen egyszerű.

  * A készülék bekapcsolása után 1 gombnyomás szükséges a program indításához.

 • A Mosás&szárítás gyors és hatékony 15 perces mosási ciklust, majd 30 perces szárítási ciklust tartalmaz. A speciális Mosás&szárítás technológia biztosítja, hogy ruhadarabjai könnyen vasalhatók legyenek.

 • Viszlát makacs foltok.

  Válassza ki a folt típusát, és hagyja, hogy a mosó-szárító végezze a többi munkát: automatikusan kiválasztja a megfelelő mosási beállításokat. Dőljön hátra és lazítson! Mik közül választhat? Étel: bor, gyümölcs, öntet, szószok és egyéb szerves foltok. Munka: tinta, motorolajok stb. Kültéri: sár és fű és a kültéri élet egyéb tipikus foltjai. Pamut- és szintetikus ciklusokhoz 30–60 ° C-on.

 • Airfresh

  Az AirFresh ciklus akár mindössze 30 perc alatt frissíti fel a tiszta ruhákat. A forró levegő mélyen behatol a szálakba a speciális dobmozgatásnak köszönhetően, amely segít eltávolítani a füstöt, zsírt és egyéb részecskéket.

 • Rapid 30’

  Az idális program, ha nincs ideje: a mosás akár 30 perc alatt kész.

Push&Go

Turbo programozási technológia

Egy gombnyomás: ennyi kell a program beállításához és a mosási ciklus elindításához*. 45 perc múlva makulátlanul tiszta ruhák.

* 1 gombnyomás szükséges a készülék bekapcsolása után.

Bizonyítékok forradalma

2 másodperc: egy gomb egyszerű megnyomása.

1 gomb: bekapcsolja a készüléket, kiválasztja és elindítja a mindennapos mosó- és szárító programot, amely mind a pamut, mind a szintetikus szálak számára egyaránt ideális.

0 probléma: kiemelkedő, könnyen vasalható mosási eredmények.

Pihenjen és hagyja a többit a készülékre.

*Feltételezve, hogy a mosógép bekapcsolt állapotban van.

Design Evolúció

Tiszta olasz stílus

Megbízható, stabil, gyönyörű. Az Ön Innex készüléke páratlan könnyű használatot tesz lehetővé, kombinálva a szemet gyönyörködtető olasz dizájnn

Egyszerű és intuitív

Egyszerű és intuitív

Minden, amire szüksége van

Az Innex mosó-szárítók mindegyike egyszerű, intuitív használatra készült: a Push & Wash gomb könnyen megtalálható, szemet gyönyörködtető kék színével. A programok és ciklusok egyértelműen fel vannak osztva, így gyorsan megtalálhatja azt, amire szüksége van. Minden speciális funkciót és tulajdonságot az újonnan tervezett kezelőpanelen világos leírások kísérnek. Egyszerű, igaz?

A hely, amire szüksége van

A hely, amire szüksége van

Az Innex mosó-szárítók rendkívül nagy nyílása megkönnyíti a ruhanemű betöltését és kiürítését. Ergonómikus fogantyúja kényelmes, könnyű használatot tesz lehetővé.