Új fagyasztó vásárlása?

hűtés

Új fagyasztó vásárlása?
Nyugalom, itt vagyunk, hogy segítsünk!

Néhány esetben az átlagos hűtőszekrényben lévő fagyasztó rekesz nem elegendő, az önálló fagyasztók sokkal több helyet kínálnak, és ideálisak, ha nagyon sokat főzl előre.

Ez az egyszerű, fagyasztóvásárlási útmutató segít a tájékozott vásárlásban.
Kész? Lássunk neki!

1. Stílusválasztás

A fagyasztók alaptestben két stílusban vannak: fagyasztóládák és álló fagyasztók. Íme néhány mutató, amely segít választani.

Fayagsztóládák

A fagyasztóládák felfelé nyílnak és vízszintes elrendezéssel rendelkeznek. A felosztókat és a lógó kosarakat a készülék belsejében találni. A fagyasztók nagyszerűen védik az élelmiszereket a fagyási égéstől, és energiatakarékosak.

Fagyasztószekrények

A fagyasztószekrények a klasszikus hűtőkhöz hasonló elrendezéssel rendelkeznek - egy vagy több,Ön felé nyíló ajtó, belül a vízszintes polcokkal. A függőleges fagyasztók egyszerű módot kínálnak a fagyasztott termékek rendezésére. Szintén kevés helyet foglalnak el, így kisebb helyiségekbe is beilleszthetők.

Kompakt fagyasztók

A fagyasztók mini-vagy kompakt méretekben is megtalálhatók, ha a hely rendelkezésre állása nagy kérdés az Ön számára.
Kompakt méretük miatt rendkívül könnyen illeszthetők a meglévő elrendezéshez.

2. Mérje fel a dolgokat!

Itt az idő a mérőszalaghoz. Mielőtt megvásárolná a fagyasztót, győződjön meg róla, hogy megmérte a rendelkezésre álló helyet, mivel a különböző típusú fagyasztók mérete jelentősen változik, ezért a legmegfelelőbb előre tervezni.
Ó, és ne felejtsd el mérni a ház ajtóinak szélességét és magasságát! Nehogy ne férjen be az ajtón a készülék!

3. Válasszon előnyöket

Super Freeze

Új élelmiszerek behelyezése az Indesit fagyasztóba?

A Super Freeze funkció gyorsan csökkenti a készülék belső hőmérsékletét, hogy a lehető leggyorsabban fagyassza le az ételeit, segítve ezzel a tápértékének, ízének és textúrájának megőrzését.

Hőmérséklet szabályozás

Az étel jó kézben van.
Az Indesit hőmérséklet szbaályozó funkciója folyamatosan figyelemmel kíséri a készülék belső hőmérsékletét, hogy biztosítsa az élelmiszerek lehető legjobb fagyasztási környezetét. Ha a hőmérséklet az elfogadható szintek fölé emelkedne, a hőmérsékletszabályozó hangjelzést ad.