Hogyan találja meg a megfelelő hűtőt.

Hogyan találja meg a megfelelő hűtőt.
Egy egyszerű útmutató hozzá.

Nehéz még egy hűtőszekrény nélküli konyhát elképzelni, fontos, hogy az ételeket a megfelelő helyesn tárolhassuk.
A különböző típusú hűtőszekrények és az általuk kínált különféle funkciók számos előnyeivel találkozhat. A praktikus hűtőszekrény vásárlási útmutató segít Önnek kiválasztani a megfelelőt!
Kész? Lássunk neki!

1. Stílusválasztás.

Felülfagyasztós, alulfagyasztós, kompakt, francia ajtós ... és a lista folytatódik.

Fókuszáljunk a leggyakoribb hűtők típusaira, így eldöntheti, hogy melyik lenne a legjobb az Ön számára.

Felül fagyasztók

Ez a leggyakoribb típusú hűtő, a fagyasztó ajtót a készülék tetején helyezik el. A felső fagyasztók megfelelő kapacitást kínálhatnak, vagyis sok elem illeszthető be még akkor is, ha külső mérete korlátozottnak tűnik. Ha a környezet fontos az Ön számára, ne feledje, hogy a fagyasztók nagy energiahatékonyságot kínálnak!

Alulfagyasztósok

Az alsó fagyasztós hűtő egyszerűen a felső fagyasztók elrendezését veszi át. Tehát, mivel általában a hűtőszekrénynél kevesebbet használják a fagyasztót, ez a készülék alján helyezkedik el, nem pedig a tetején.

Egyajtósok

Egy ajtóval rendelkeznek, amely csak a hűtőszekrényt tartalmazza. Ez a típusú hűtőszekrény biztosítja Önnek az összes olyan helyet, amire szüksége van ahhoz, hogy könnyen bepakolhassa és hűthesse ételeit.

Kompakt

A kompakt hűtőszekrények, akár asztali, akár pult alatti, ideális irodai, konyhai vagy vendégszobákhoz. Kompakt méretüknél kis helyiségekben el lehet helyezni. Ha egy másik hűtőszekrényt keres, vagy ha kevés ember tárolja az árukat benne, egy kompakt (vagy mini) hűtő lehet egy nagyszerű lehetőség az Ön számára.

2. Mérje fel a dolgokat!

Itt az idő a mérőszalaghoz. Mielőtt megvásárolná a hűtőkészülkét, győződjön meg róla, hogy megmérte a rendelkezésre álló helyet, mivel a különböző típusú hűtők mérete jelentősen változik, ezért a legmegfelelőbb előre tervezni.
Ó, és ne felejtsd el mérni a ház ajtóinak szélességét és magasságát! Nehogy ne férjen be az ajtón a készülék!

3. Ismerje az igényeit

A modern hűtőszekrények nagyszerű választékot kínálnak a hűvös tulajdonságokkal kapcsolatban(röviden a következő részben beszélünk róluk). De alapos, józan észnek is lennie kell ilyenkor. Íme néhány példa a szükséges funkciókra.

Megfordítható zsanérok

Győződjön meg róla, hogy a hűtőszekrény ajtók hogyan nyílnak (jobbról balra vagy balról jobbra), és ha ez a konyhában megfelelő e. Néhány hűtőszekrény reverzibilis pántokkal rendelkezik, így az ajtó felszerelhető az Ön igényeinek megfelelően.

Csúsztatható fiókok

A nagy családokban az élelmiszerek hajlamosak felhalmozódni. Egyes dolgok a hűtőszekrény hátsó részébe vagy a fagyasztóba kerülnek, és feledésbe merülnek. A csúsztatható polcok egyszerű, de praktikus funkciók, amelyek lehetővé teszik számukra a kihúzást, megkönnyítve az átláthatóságot.

4. Válasszon előnyt

Rugalmasan használható dobozok

Tartsa meg a tökéletességet.
Az Indesit rugalmasan használható doboz egy sokoldalú rekesz, amely tökéletes hőmérsékletet nyújt a gyümölcsök, a halak és a húsok számára. Attól függően, hogy hol helyezkedik el a rekesz, a hőmérséklete az Ön igényeihez igazodik: az egyik pozíció csak a megfelelő hőmérsékletet biztosítja a gyümölcsöknek, míg a húsoknak és a halaknak, amelyek alacsonyabb hőmérsékletet igényelnek, saját helyük van.
Az Indesit rugalmasan használható doboza biztosítja, hogy az étel hosszabb ideig tartson és megőrizze ízét.

Nyitott tér

Az Ön igényeinek megfelelően.
Az Indesit nyitott terű elrendezési rendszere lehetővé teszi a fagyasztó elrendezésének eltávolítását, elmozdítását és személyre szabását. Intelligens fagyasztó dobozokat lehet elhelyezni benne, nagyobb mennyiségű, kisebb tárgyat tárolni, vagy eltávolítani őket, hogy nagyobb helyet teremtsenek, például a pizza dobozoknak vagy az ízletes pulykának, amelyet karácsonyra is elkészíthet.

Дозатор за напитки

Прясна вода по всяко време.
Дозаторът за напитки е функция на избрани хладилници Indesit, която предоставя охладена освежаваща вода винаги, когато пожелаете.

Обемистият воден резервоар е вграден във вратата на хладилника, а когато той се изчерпи, повторното му зареждане е лесно като детска игра!