Új mosó-szárító?
Itt egy kis segítség hozzá!

A mosó-szárítók nagyszerűek: egy mosógépet és egy szárítógépet egyesítenek (amint azt a név egyértelműen sugallja ...) egy készülékben, így sok időt takarít meg. Nem csak mos, hanem szártítanak is!
Ez a rövid útmutató néhány lépéshez, amelyek segítenek Önnek megalapozott vásárlásban.
Kész? Akkor indulás!

1. Elő a mérőszalaggal

A térben és az időben egy dolog közös: soha nem elég.
Mielőtt megvásárolná a készüléket, győződjön meg róla, hogy megmérte a rendelkezésre álló helyet. Ne felejtse el, a készülék és a fal között 10 cm-es távolság szükséges a szellőztetéshez.
Ó, és ne felejtsd el megmérni az ajtók szélességét a házadban! Nem szeretné úgy megkapni az új készülékét, hogy ott derüljön ki, hog nem fér be.

2. Mérje meg a mosnivalót

... Rendben, talán nem szó szerint (bár tényleg a mérés hasznos ilyenkor), de alaposan vegye figyelembe az Ön és családja átlagos szennyesmennyiségét: ez meghatározhatja az új készülék dob kapacitását, és ez az egyik legfontosabb szempont a vásárlás előtt.
Ne felejtse el, hogy a készülék dob kapacitása mindig száraz mosásra vonatkozik, nem a nedvesre. Tehát, ha a készülék, ami érdekes az Ön számára, 7 kg kapacitása van, ez azt jelenti, hogy a 7 kg-os száraz szennyesre vonatkozik. Természetesen ez a mosás során nehezebb lesz, de ne aggódjon, a készüléket úgy tervezték, hogy kezelje az extra súlyt.
Szintén szem előtt kell tartani, hogy a mosási kapacitás és a szárítási kapacitás két különböző dolog, két különböző értékkel kifejezve, ezért vegye figyelembe mindkettőt.

3. Vegye figyelembe a centrifuga sebességét

A centrifugálási sebesség azt jelöli, hogy a mosó-szárító mennyit képes percenként (ford / perc) fordulni, ez általában 1000 és 1600 rpm között mozog.
A centrifugálási ciklus a mosási ciklus után és a szárító bekapcsolása előtt következik be. A centrifugálás során a maradék vizet préseli ki nedves ruhákból. A nagyobb centrifuga több vizet távolíthatel, mint a lassabbak.

4. Válassza ki az előnyöket

Az Indesit mosó-szárítók számos kiegészítő tulajdonsággal rendelkeznek, beleértve a speciális ciklusokat, a megnövekedett energiahatékonyságot, a csökkentett vízfogyasztást stb.
A vásárlás tervezésekor hagyjon időt magának, hogy megvizsgálja, melyekre lesz szüksége.
Az Indesit mosó-szárítóinak számos funkciója és tulajdonsága van.

Innex

1 gomb, 0 probléma. Siet? A mosógép beállítása most két másodpercig tart. 
Az Indesit Innex készülékcsaládja minimálisra csökkentette a mosási folyamatot: egy gombnyomásra. Akár pamutot, műszálas anyagot vagy mindkettőt mos, csak nyomja le a Push & Wash gombot az Innex mosó-szárítón. Ezzel beállít mindent.

Késleltetés

Nincsenek foltok

Íme egy tipp az alacsnyabb számlákért: Az Indesit mosó-szárítói egy késleltetett időzítőt tartalmaznak, amely lehetővé teszi a készülék betöltése után, hogy bármikor elindítsa a programot, amikor Önnek megfelel, nappal vagy éjszaka akár.

Használja ezt a praktikus funkciót arra, hogy a ciklust az éjszakai, vagy a csúcsidőn kívüli órákban állítja be, hogy többet takarítson meg!