Új mosogatógép vásárlásán gondolkodik?

Új mosogatógép vásárlásán gondolkodik?
Használja a praktikus vásárlási útmutatót!

Mosogatógépekkel búcsút inthet a kézimosogatásnak. Ez önmagában is fantasztikus.

De vannak más dolgok, amelyeket fontolóra kell venni, hogy tájékozottan vásároljon. Kövesse ezeket az egyszerű lépéseket, hogy megtalálja az Önnek megfelelő mosogatógépet.

Kész? Indulás!

A színek általában

a szabadon álló háztartási készülékek esetén a fehér, fekete és Inox. Ezek sokoldalú színek, így könnyen össze lehet kapcsolni az otthonkkal.

1. Elő a mérőszalaggal

Mielőtt megvásárolná a készüléket, győződjön meg róla, hogy megmérte a rendelkezésre álló helyet. Elő a mérőszalaggal, és számítsa ki a rendelkezésre álló szélességet, magasságot és mélységet.

Ó, és ne feledje: ne korlátozza a mérését egyedül a konyhára! Vegye figyelembe az összes ajtó / folyosó / bejárat szélességét, amikor az új készüléket a lakaásba viszik. Nem szeretné úgy megkapni az új készülékét, hogy ott fedezze fel, hogy nem jut át az ajtón!

2. Vegye figyelembe a mosási szokásait

Nagy a család? Gyakran van vendége baráti vacsorákra? Ha igen, valószínűleg a piszkos edények gyorsan felhalmozódnak. Vagy talán az ellenkezője igaz: mosogatógépet szeretne, de a háztartásban a szennyezett edények napi mennyisége viszonylag kicsi.

Fontos tényezõ, hogy fontolja meg az új mosogatógép betöltésre alkalmas teríték számát.

Mi a terítékszám? Nos, egy kép a terítéssel kapcsolatban. Minden vendégnek van az asztalnál egy vacsora tányérja, desszert tányérja, egy desszertes kanala, egy leves tányérja, egy leveskanala, egy pohára, teáscsészéje, csészealja, teáskanala, kése, villája. Mindezek együttesen egyetlen helyet adnak nekünk. Szorozzuk meg azokat a rendelkezésre álló terítékszám teljes számával, amelyet a mosogatógép kínál, és ez ad önnek egy elképzelést arról, hogy hány tételt tud bepakolni a készülékbe.

3. Válasszon előnyöket

A mosogatógépek gyakran számos különlegességgel és funkcióval rendelkeznek.

Jó tanács: alaposan olvassa el a kínált szolgáltatásokat, és gondosan fontolja meg, hogy valóban használja-e azokat, vagy sem.

Indesit mosógépek jellemzői.

Késleltetés

Tökéletes időzítés!
A késleltetési időzítő lehetővé teszi a mosógép betöltését, és hogy akkora állítsa be a ciklus kedetét, amikor Önnek megfelelő.
Például használhatja intuitív késleltetési időzítőjét az Indesit mosógépén, hogy későbbre programozza a készüléket, akár csúcsidőn kívül éjszakára, az energiaszámlák csökkentése érdekében.

Extra ciklus

Az Indesit eXtra kollekciójának számos egyedi funkciója van, amelyek egyszerűsítik életét.

Távolítsa el az eXtra mosogatógép felső kosarát, hogy élvezhesse a tágas, 53 cm-es belső teret.

Az innovatív hidraulikus technológia pedig még a legmakacsabb foltokat és élelmiszer maradékot is eltávolítja, így mindig élvezheti a makulátlan edényeket.