Új mosógép?
Segítünk kiválasztani a legjobbat!

Az életben kevés bizonyosság van. Az egyik az, hogy a ruhák koszolódnak. És a piszkos ruhát mosni kell. Szomorú, de igaz.

De segíthetünk abban, hogy egyszerűek maradjanak a dolgok. Kezdve ezzel az útmutatóval, amelyben meghatározzuk azokat a kulcsfontosságú tényezőket, amelyeket figyelembe kell vennünk az új mosógép vásárlásakor.

Kész? Indulás!

1. Elő a mérőszalaggal!

A térben és az időben egy dolog van közös: soha sem elég.

Mielőtt megvásárolná a mosógépét, győződjön meg róla, hogy megmérete a rendelkezésre álló helyet.

Ó, és ne felejtse el megmérni az ajtók szélességét a házban! Nem szeretné úgy megkapni az új készülékét, hogy ott fedezze fel, hogy nem fér be az ajtón.

2. Elöl- vagy felültöltős?

Kétféle típusú mosógép van: a felültöltős és az elöltöltős. A döntések meghozatala során gondolkodjon azon, hogy hogyan és hol használja a készüléket. Korlátozott hely?

Talán a felültöltős segít megmenteni néhány értékes teret. Vagy ha szárítót is szeretne, a két készüléke összeépítheti: ebben az esetben egy elöltöltős lenne a legjobb megoldás.

Az elöltöltős mosógépeket talapzatokkal is fel lehet emelni, hogy minimális.an kelljen csak hajolni a bepakoláshoz.

Elöltöltős mosógép

Az elöltöltős mosógépek kiváló mosási eredményeket nyújtanak, és erőforrás-hatékonyak, kevés vizet fogyasztanak.

Ahogy a neve is jelzi, a készülék elején nyílik.

Felültöltős mosógép

A felfelé nyíló mosógépek rövid mosási ciklust biztosítanak, és a kialakításuk csökkenti a rezgéseket a ciklusok alatt.

3. Mérje meg a mosási mennyiséget

... Rendben, talán nem szó szerint (bár tényleg a mérés hasznos lehet), de alaposan vegye figyelembe az Ön és családja szennyesruha mennyiségét: meghatározza az új készülék dob kapacitását, és ez az egyik legfontosabb, amit a vásárlást megelőzően figyelembe kell vennie.
Ne felejtse el, hogy a készülék dob kapacitása mindig száraz mosásra vonatkozik, nem a nedvesre. Tehát, ha az választott készüléknek van egy 7 kg-os dob kapacitása, akkor azt 7 kg száraz ruhának megfelelő mennyiséget lehet elhelyezni benne. Természetesen a ruha sokkal nehezebb lesz nedvesen, de ne aggódjon, a készüléket úgy tervezték, hogy kezelje az extra súlyt.

4. Válasszon előnyt

Az Indesit mosógép számos további tulajdonsággal rendelkezik, beleértve a speciális ciklusokat, a megnövekedett energiahatékonyságot, csökkentett vízfogyasztást stb.
A vásárlás tervezésekor hagyjon időt magának, hogy megfontolja, melyeket igényli.
Az Indesit mosógépek tulajdonságai összefoglalva.

Innex

1 gombnyomás, 0 probléma

Siet? A mosógép beállítása két másodpercet vesz igénybe.

Az Indesit Innex mosógépcsaládja minimálisra csökkentette a mosási folyamatot: egy gombnyomásra. Akár pamutot, műszálas anyagot vagy mindkettőt mos, csak nyomja meg a Push & Go gombot az Innex mosógépen, a többit beállítja a készülék.

Extra mosás

Nincs több folt

Láttál mindenféle foltot, néhány közülük csak azt akarja, hogy a hajadat tépd, de ne tedd. Itt van egy egyszerűbb és hatékonyabb megközelítés: tegye a szennyezett ruhaneműta mosógépbe, és válassza ki a speciális Extra mosás ciklust.

Tökéletes ruhák. Elég jó, igaz?