Új szárítógép?
Itt egy kis segítség hozzá!

Belefáradt abba, hogy megvárja míg a ruhanemű megszárad? Hamar elvesztik a ruhák a frissességüket?
Itt az ideje, hogy egy beszerezzen egy szárítógépet. Indítsa el a mosást, és hagyja, hogy a többit a készülék végezze.

De van néhány dolog, amit szem előtt kell tartanunk, hogy kiválasztsuk a legjobb szárítógépet. Hagyja, hogy ez a rövid útmutató segítsen.

Készen áll? Indulás!

1. Válasszon színt!

A szín kulcselem, ne hagyja figyelmen kívül.

A háztartási készülékek általános színei: fehér, feketk és inox. Ezek sokoldalú színek, és könnyen illeszkedhetnek a meglévő színsémájához.

2. Elő a mérőszalaggal

A térben és az időben egy dolog van közös: soha sem elég. Mielőtt megvásárolná a szárítógépét, győződjön meg róla, hogy megmérete a rendelkezésre álló helyet.

Ne felejtsen el hagyni a készülék és a fal között kb. 10 cm távolságot a szellőztetéshez.

Ó, és ne felejtse el megmérni az ajtók szélességét a házban! Nem szeretné úgy megkapni az új készülékét, hogy ott fedezze fel, hogy nem fér be az ajtón.

3. Tudja meg az igényeit

Különböző típusú szárítók vannak. Az alább felsorolt néhány legfontosabb kulcsfontosságú pontot összefoglaljuk, hogy segítsen megtalálni az Ön igényeinek leginkább megfelelőt.

Légszellőzéses opció

A légszellőzéses szárítók a meleg levegőt keringetik a ruhaneműk körül, így a maradék víz elpárolog, mely egy hatékony és megfizethető megoldás.
Emlékezzen, hogy ez a fajta szárító külső csatornát igényel, hogy a nedves levegőt kivezethesse.

Kondenzációs opció

Kondenzátoros szárítók kondenzálják a felesleges vizet, és kiszivattyúzzák egy tartályba, vagy a csatornába egy tömlőn keresztül. Könnyű elhelyezni őket, mert nem igényelnek külső csatornát.

A kondenzátoros szárítók gyakran több tulajdonsággal rendelkezik, ezért ellenőrizze az összeset!

Szenzor opció

Az intelligens szenzorok automatikusan érzékelik a betöltött ruhák nedvességtartalmát, ezáltal lehetővé teszik, hogy kikapcsoljon a készülék, ha a ruhák szárazak, ezért az érzékelő szárítók nagyszerű megtakarítást jelentenek a számláknál, mivel ciklusai csak addig tartanak, ameddig szükség van rá.

Intelligens szenzoros szárítókkal is kiválaszthatja a ruhájához szükséges páratartalmat. A kissé nedves ruhadarab (kb. 10% nedvességtartalom) sokkal könnyebb a vasaláshoz, és jobb eredményeket hoz.

Heat pump option

Heat pump dryers dry your laundry by heating the air via a heat pump. Humidity from the clothing is then collected in a water tank, and the air is heated up again to dry your clothes. They are very versatile, and are easy to place in your house, because they don’t require external ducts and don’t generate moist air in the area of your home that houses them.
Condenser dryers are also very resource efficient!

4. Mérje meg a mosnivalót

... Rendben, talán nem szó szerint (bár tényleg hasznos), de vegye figyelembe az Ön és családja által felhalmozott szennyes mennyiségét: meghatározza az új készülék dob kapacitását, és ez az egyik legfontosabb dolog, amit a vásárlást megelőzően figyelembe kell vennie.
Szintén szem előtt kell tartani, hogy a mosási kapacitás és a szárítási kapacitás két különböző dolog, két különböző értékkel kifejezve. Tehát mindenképpen vegye figyelembe mindkettőt.

5. Válasszon elüőnyöket

Az Indesit szárítógépek számos nagyszerű tulajdonsággal rendelkeznek, beleértve a speciális ciklusokat, a megnövekedett energiahatékonyságot, csökkentett vízfogyasztást stb.
A vásárlás tervezésekor adjon időt magának, hogy megvizsgálja, melyekre lesz szüksége.
Az Indesit szárítóinak számos tulajdonsága van.

Gyors vasalás

A Gyors vasalás opció biztosítja a legjobb páratartalom beállításokat.

A száraz ruhanemű csak a megfelelő mennyiségű páratartalmat kapja meg, hogy könnyű, jobb vasalást biztosítson.

Memo Opció

Állítsa be és felejtse el! A Memo opció lehetővé teszi a kedvenc vagy leggyakoribb szárító beállításainak mentését.

Legközelebb, ha szárításra van szüksége, a gép készen áll!

Cipőzsák

A speciális cipőzsák tartozék lehetővé teszi, hogy a cipőjét is száríthassa, biztosítva a kiváló szárítási eredményeket és megfelelő gondoskodást.