Új tűzhely?
Itt egy kis segítség hozzá!

A tűzhely egy nagyszerű lehetőség a kisebb konyhák számára, mivel különálló készülék, amely kombinálja a főzőlapot egy a sütővel, rendkívül sokoldalú.
Új tűzhely vásárlásakor néhány dolgot szem előtt kell tartani, hogy kit udja választani az Ön számára legmegfelelőbbet. Hagyja, hogy ez a hasznos vásárlási útmutató segítsen megalapozott vásárlásban!

1. Gondolja végig a lehetőségeket

A tűzhelyek 3 különböző típusúak lehetnek: gáz, elektromos, kombinált.

Gáz tűzhelyek

A gáztűzhelyek lehetővé teszik az azonnali, precíz főzést.
Ne feledje: szüksége lesz egy tanúsított szakemberre, hogy biztonságosan telepítse a gáztűzhelyét.

Elektromos tűzhelyek

Az elektromos tűzhelyek kihasználják a modern technológia sokoldalúságát és előnyeit.

Három általános megoldás van az elektromos főzőlapok esetében: szilárd lemez, üvegkerámia és indukció.

Kemény lemezes főzőlap

Megfizethető, idő által tesztelt lehetőség. Lehetővé teszik a megfelelő kontrollt a főzés során.

Általában négy vagy több kerek villamos tekercset tartalmaznak, amelyek felmelegednek, és felmelegítik a edényt vagy a serpenyőt.

Üvegkerámia

A szemet gyönyörködtető és minimalista üvegkerámia főzőlapok elegáns, sík üvegkerámia felületekkel vannak ellátva, amelyek alatt egy sor fémtekercses fűtőelem továbbítja a hőforrást a különféle főzési zónákba, ami viszont felmelegíti az edényeket.
A lapos felületük rendkívül egyszerűen tisztítható, miközben elektromosak, gyakran intuitív érintőképernyős panelekkel rendelkeznek.

Induckiós főzőlapok

Az indukciós főzőlapokkal az innovatív technológiák előnyeit élvezheti, az elektromágneses mezők használatával az edényeket melegíti a főzőzóna, nem pedig a főzőlapot, így a főzőlap teljes felületét, így a felülete szobahőmérsékletű is maradhat, még főzés közben is, így rendkívül biztonságos és nagyszerű lehetőség, ha gyermeke van a házban.
A modern érintésvezérlő rendszerek, a gyors fűtési beállítás és a vonzó kialakítás mind az indukciós főzőlapok legfontosabb jellemzői.

Kombinált

A kettős üzemű tűzhelyek összekapcsolják mind a gáz-, mind az elektromos tűzhelyek élvezetét.

Rendszerint gáz főzőlapokkal és elektromos sütőkkel vannak ellátva, így a pontos, azonnali gáz főzés előnyeit élvezheti a sokoldalú elektromos sütő minden jó tulajdonságával.

2. Elő a mérőszalaggal!

Mielőtt megvásárolná az új tűzhelyet, győződjön meg róla, hogy megmérte a rendelkezésre álló helyet!
Ne feledje: javasoljuk, hogy a készülék körül további 5 mm-t adjon a szellőzés megkönnyítésére és a túlmelegedés megelőzésére.
Ó, és ne felejtse el lemérni az ajtók szélességét és más átjárókat a házadban! Nem szeretné megkapni úgy az új készülékét, hogy ott jöjjön rá, hogy nem fér be az ajtón a gép!

3. Válasszon előnyt

Mint a legtöbb háztartási készülék, a modern tűzhelyek hasznos funkciókat kínálnak, hogy segítsenek felszabadítani 0z Önben rejlő szakácsot.
Íme néhány funkció, amit Indesit tűzhelyekn kínálnak.

Könnyű tisztítás

Tisztítsa könnyedén.
Az Indesit könnyű tisztítású kialakítása lehetővé teszi, hogy gyorsan, biztonságosan és egyszerűen távolítsa el az üveg előlapot a tűzhelyről, hogy tisztán tudja azt tartani.