Családi pénzügyi tipp: válasszon energiahatékony készülékeket

Ha spórolásról van szó, minden apróság segít.

Családi pénzügyi tipp: válasszon energiahatékony készülékeket

Nem matematikus vagyok. De én anya vagyok, olyan készségeket kell fejleszteni, amelyekről azt gondolnánk, hogy soha nem voltak... beleértve a költségvetések karbantartását.

Havi egyszer tollal, papírral és számológéppel leülünk. Átnézzük a költségeket. Igen, ez annyira szórakoztató, mint amilyennek hangzik :( De szükség van rá!

Készítettünk egy listát mindazokról a dolgokról, amelyeken spórolni tudunk. Az egyik dolog, amit hamarosan felvetettünk, a készülék energiahatékonysága volt. A nem hatékony készülék elveszi az energiát, és például mosógépek vagy mosogatógépek esetén vizet is.

Hamarosan ez a pazarlás meg is látszódhat a számlákon is.

Ezt szem előtt tartva nézelődtünk az interneten és beszéltünk a barátokkal. Megbízható és hatékony háztartási készülékeket kerestünk, olyat, ami segít abban, hogy ne bonyolítsa túl az életünket.

Mérlegeltünk, végül kiválasztottuk az Indesit eXtra készülékcsaládját.

Miért? Mert Indesit megbízható és egyszerű termékeket kínál, amelyekre a valódi családoknak szüksége van. Olyan funkciókkal, amelyeket ténylegesen használunk, és még az áruk is jó.

Az energia szempontjából a készülékek hatékonyak, és hosszú távon pénzt takaríthatunk meg. És tekintetbe véve a nagyon kedvező árcédulát, ez valójában egyike azoknak a ritka, "ezzel mindenki nyer" helyzeteknek!

Most, hogy pénzt takaríthatunk meg háztartási készülékekkel, úgy gondolom, mi is megérdemlünk egy kis kényeztetést.