Főzni jó, Takarítani? Kevésbé.
(De könnyebbé és költséghatékonyabbá teheted!)

Az idő értékes: készülékek,amik minimalizálják az erőfeszítéseit.

Főzni jó, Takarítani? Kevésbé. 
(De könnyebbé és költséghatékonyabbá teheted!)

Szeretek főzni. Interneten sok receptet keresek és sok főzőműsort nézek

Az összetevőket ötvözve és a saját kis csavarom hozzáadásával a receptkészítés a hobbimmá vált. Szeretem ezeket a sütőbe vagy a főzőlapra helyezni, és figyelni, hogy milyen finom éltelkreációk készülnek, amiket a családom imád.

És az unalmas rész... megtisztítás. Azoknak, akik nem engedhetik meg maguknak a segítséget, ez elkerülhetetlen.
Szerencsére találtam olyan készülékeket, amelyek tökéletesen passzolnak hozzám. Az egyik barátom ajánlotta őket, miután megemlítettem, mennyire gyűlölöm, hogy a sütő üvegpaneljét is tisztán kell tartani.

Ez az Indesit PureGlass kollekciója. Imádom, teljesen passzol számomra: stílusos, funkcionális, megfizethető. Ki ne szeretné? :)

Visszatérve a sütő üveglapjához: tisztítása egyszerű. Három könnyű lépésben biztonságosan eltávolítható az új PureGlass sütőből, így rendkívül könnyű eltörölni. Kivehetem és megtisztíthatom anélkül, hogy kényelmetlen helyzetbe kellene helyezkednem. Ilyen könnyű!

Mint a legtöbb átlagos család esetében, a kiadások néha aggodalomra adhatnak okot. Még egy jó dolog PureGlass kollekcióban, hogy elképesztően energiahatékony. A főzőlap égőit arra tervezték, hogy a lángot a serpenyőre összpontosítva csökkentse a gázfogyasztást, miközben a sütő energiahatékonysága kiemelkedő.

Nme utolsó sorba: kevesebb költés, több megtakarítás, kevesebb idő kell takarításra. Tökéletes!

Még többet tudhat meg a Pure Glass kollekcióról itt.