Hely-, időtakarékosság és az anya-lét.

A dolgok változnak: ez az élet része. Bátorsággal és
szeretettel kell kezelni őket.

Hely-, időtakarékosság és az anya-lét.

A kislányom már nem gyerek. 19 éves korára ez teljesen letisztult számomra. Ez persze nem így volt: mert miközben csomagoljuk az egyetemi dolgokat, még mindig nem tudom elhinni, hogy elég idős ahhoz, hogy elinduljon és külön éljen tőlünk.

De, most ez megtörténik.

Megkért, hogy segítsek neki berendezni az új kis lakását. Figyelem! Amikor azt mondom, hogy "kicsi",azt tényleg úgy értem. Alig nagyobb, mint a szoba, ahol felnőtt! De ez az, amit megengedhetünk, de akkor is szép, igazán. Leginkább fontos, neki tetszik.

Ez még mindig folyamatban van, (még mindig nem döntötte el, hogy milyen polcok legyen a kicsi konyhában), de az alap dolgok már megvannak.

Például a hűtőszekrény. A konyhában a helyhiány miatt ez a trükkös. Szükségünk volt valami kicsire, de tágra. Azt akartam, hogy legyen stabil és megbízható, és esetleg energiahatékony is, mint minden öntudatos diák, a lányomnál is a megtakarítás nagyon fontos.

Miután tájékozódtunk minden téren, az Indesit-től választottunk egy hűtőt és nagyon boldogok vagyunk ezzel a döntéssel.

Egy ilyen kompakt készülék, mégis sok a hely benne: polcok mind a hűtőben, mind az ajtón, egy tágas fagyasztóval és egy teljes szélességű zöldségtartó. Az üvegpolcok kellemes tapintást adnak, miközben szilárdabb felületet biztosítanak. Ó, és az antibakteriális védelmi rendszer biztosítja a baba (igen, még mindig hívom ...), hogy az élelmiszer friss maradjon hosszabb ideig. Kevesebb pazarlás, több megtakarítás. Ragyogó!

A visszafordítható zsanérok is hasznosak voltak. A szoba elrendezése kissé furcsa, és a hűtőszekrényt jobbra kell nyitni. A telepítés után tökéletesen illeszkedett a többi szekrényhez.

Tudjon meg még többet az Indesit kompakt hűtőkről itt.