Anyu no.1 képessége: időmenedzsment

Időmenedzsment=életmenedzsment.

Anyu no.1 képessége: időmenedzsment

Nem vagyokegy olyan anya, mint amit a magazinokban látni. A hajam nem hibátlan az idő 100% -ában. Sem a sminkem (ritka alkalmakkor, amikor viselnem kell ...).

Igazi anya vagyok, igazi problémákkal

Szerencsére egyik sem nagy-csak az időnk kevés...

Szilárdan hiszek az idő és a pénz intelligens kezelésében. Ez javítani tudja az életünket is akár.

Ez az alapokkal kezdődnek: a háztartási készülékekkel. Ott kell lenniük, hogy segítsenek neked, de ne akadályozzanak. Alapos böngészsé után megtaláltam azIndesit eXtra mosogatógépek termékeit. Jó ár, megfelelő funkciók.

Vegyük például a Indítás késleltetése funkciót. Betölthetjük a mosogatógépet, és beállíthatjuk, hogy mikor induljon ela nap vagy az éjszaka folyamán. Ha van valami, ami engem irritál, az az, ha látom, hogy mosogató van tele szennyezett edényekkel.

Egész napos edények tudnak felhalmozódni a reggelitől, a vacsoráig.

Tehát elkezdtük egyszerűen elhelyezni a piszkos edényeket a mosogatógépben, amikor nincs időnk kézzel elmosni őket. Ezt minden étkezés vagy snack után megtesszük.

Aztán, éjjel, miközben mindannyian alszunk, Indesit mosogatógépünk bekapcsol és elkezdi a munkáját. Tiszta edényekre ébredni reggel fantasztikus dolog.

Ráadásul pénzt is megtakaríthatunk. Ha a készüléket csúcsidőn kívüli órákban indítjuk, kevesebbet költenek. Plusz maga a készülék víz- és energiahatékony is.

Összefoglalva: Kevesebb időt töltök a mosogatással, a számlák alacsonyabbak és a konyhánk tisztább! 
Egy kis extra idő és egy kis extra megtakarítás egészségesebb, gazdagabb és (leginkább) boldogabbá tehet minket.

EMlékezzen: időmenedzsment=életmenedzsment

Még többet tudhat meg az Indesit eXtra készülekekről itt.