Hasznos tipp: okosan!

A családi élet komplex. Találjon egy jó megoldást,
hogy a napokon mindig tudjon mosolyogni.

Hasznos tipp: okosan!

2 gyerek, teljes munkaidő...trükkös kombó.

Megpróbálunk zsonglőrködni a dolgok között, de ez nem mindig könnyű. Soha nem elég az idő, és hamarosan rájöttem, hogy azzal szembesültem, hogy okosabb utat kell találni az idő és a feladatok beosztására.
Ez az, amit a mamák csinálnak, ugye? Megmentik a napot :)

Változtattam. Csak apró dolgokat, de hatalmas különbség lettek.

Vegyük a pelenka változtatásokat: korábban, a babát a fürdőszobába kell vinni, ami azt jelentette, hogy egy időre egyedül kellett hagyni az idősebbet, ha a Hubby nem volt otthon, ez gyakran mindenféle bajt okozott (váratlan falfestmények a nappaiban, például...).
Szóval kis, egyszerűváltozást vezettem be. Semmi elegáns, csak egy kis nedves törlőkendő, egy marék tiszta pelenka, amik mindig elérhetőek, amikor van pelenka vészhelyzeünk vant. Ez sokkal könnyebb! (És a falfestmények is 780% -kal csökkentek!)

Ilyen típus vagyok. Az egyszerű, alkalmazható megoldások híve. És ez a megközelítés vezérel a készülékválasztások során.

Például szükségünk volt egy új hűtőszekrényre, megbízható funkciókra és tulajdonságokra, amelyeket ténylegesen használnánk.

Sok keresést követően megtaláltuk az Indesit eXtra hűtőszekrényeket. Nagyon boldogok vagyunk vele!

Tudja, hogy ey hűtőben mennyi halom lehet?

Néha nehéz megtalálni a dolgokat a rendetlenség között. De ez a hűtő egy jó megoldást kínál: kicsúsztatható polcok! Ki tudom húzni őket, csakúgy, mint egy fiókot, így könnyen megtalálom, amit keresek.

Az ételpazarlás kiakaszt! De az Indesit FlexiUse doboz segít megakadályozni ezt: ez az okos kis doboz elhelyezhető különböző hőmérsékleti területeken a hűtőben. Tehát a 0°C -os terület ideális a hús és a kényes ételek számára, míg az 5°C a zöldségeknek és gyümölcsöknek kedvez. Tartósabbak, és finomabbak is.

Egy másik dolog, amiért szeretem: testreszabhatja a fagyasztók elrendezését. Próbálok midnig előre főzni és lefagyasztani ezeket. Ha valami nagyot fagyasztanék, pl. egy egész pulykát , mindössze annyit kell tennem, hogy kicsúsztatom a panelekett, hogy legyen elég hely.
A funkciók listája tovább folytatódik. A legjobb rész? Én valóban használom őket. Ők valóban megkönnyítik az életemet.

Igen, az Indesit okos. Majdnem annyira, mint Anyu. :)

Tudjon meg többet az eXtra választékról itt.