Új otthon: itt az idő az ünneplésre :)

A költözés stresszes, de szükséges volt.
Plusz, itt az idő egy házavató partira!

Új otthon: itt az idő az ünneplésre :)

Szerettük a régi házat, tényleg.

Ez az első olyan hely, ahol együtt költöztünk, az első, amit mi rendeztünk be. Legfőképpen ez volt az otthon, ahol családdá váltunk, mágikusan kettőről háromra.
De akkor megérkezett a kislányunk. Hirtelen már négyen voltunk. Eljött az idő, hogy elfogadjuk az igazságot: a mi kis házunkat elárasztottuk. Ideje volt tovább menni.
Tehát, mind könnyes szemmel, mind kicsit izgatottan, elindultunk egy újat találni. Ha már megtetted ezt a lépést, akkor tudod, hogy ez milyen frusztráló lehet.

Mégis, itt van - néhány hónappal később - az új helyünkön vagyunk. Még mindig egy kicsit idegen, de ez hamarosan megváltozik: most még egy ház, hamarosan otthon lesz.
És mi jobb alkalom arra, hogy tartsunk egy házavatót? Van valami megnyugtató abban, hogy rég barátainkat az új helyünkön láthatjuk.

Itt vagyunk, néhány holmink még dobozban, de várjuk a vendégeket.

Igen, még mindig egy kicsit rendetlen (nem tudom, hogymegterveztünk és berendeztünk.
Most, amikor a gyerekeket kergetjük, hogy megpróbáljuk felöltöztetni őket, hálásan pillantok a mosogatógépre.

Nélküle nem lenne buli este, az biztos.

Egy Indesit eXtraspace mosogatógépet választottunk. Erős, könnyen használható és csodálatosan működik! Van elég hely az edények és evõeszközök mosására akár 14 emberre (ami szerencsés, mert ma 12 lesz ma este!).

Ez a kis ékszerdobozka rendelkezik minden olyan programmal és lehetőséggel, amire szükségem van (amit én tényleg használok), beleértve a késleltetett indítást, ECO programot, Féltöltetet, intenzív ciklusokat és még sok más programot. Ha úgy akarjuk, akkor is eltávolíthatjuk a felső rekeszt, és élvezhetjük a hatalmas, 53 cm magas belső részt.
Mindenesetre valahogy sikerült elkapni a gyerekeket, és azt hiszem, hallottam valakit, aki az ideért. Ideje készen állni a partira!

Igen, ez már kezd otthonnak éreződni.

Még többet tudhat meg az Indesit eXtra készülekekről itt.