Weboldal használatának feltételei

Ezen honlap, a www.indesit.com (a továbbiakban a „Honlap”) tartalmát - az adatokat, közleményeket és minden egyéb, szöveges és grafikus tartalmat, valamint a "©" jelképpel ellátott mintákat beleértve - védik a szerzői jogvédelmi törvények és nemzetközi megállapodások és más szellemi tulajdonjogokra vonatkozó törvények és megállapodások.

A Honlap tartalmának szerzői joga az Indesit Company Magyarország Kft.-t (a továbbiakban a „Kft.”) illeti meg. Minden jog fenntartva. A Honlap oldalainak tartalmát a Kft. előzetes, írásos engedélye nélkül tilos részben vagy egészben lemásolni, reprodukálni, áthelyezni, letölteni, publikálni, vagy terjeszteni, kivéve a felhasználó saját számítógépén való tárolást és a Honlap oldalainak nyomtatását kizárólagosan magáncélra.

A Honlapon megjelenő védjegyek és logók Indesit Company Magyarország Kft. tulajdonát képezik. Ezen a Honlapon kívül semmilyen egyéb internetes oldalon nem használhatók a Kft. előzetes, írásos engedélye nélkül.

A Kft. semmilyen felelősséget nem vállal a harmadik felek által készített és publikált tartalmak után, amelyek a Honlapon található linkeken keresztül érhetők el. Akik úgy döntenek, hogy egy harmadik fél által üzemeltett honlapra látogatnak, amelynek linkjét a www.indesit.com honlapon találták, azok saját felelősségükre teszik és maguknak kell fellépniük az esetleges vírusok és más törvénysértések ellen. A más honlapokra vezető linkek nem jelentik azt, hogy a Kft. támogatja azokat a szervezeteket, vagy kapcsolatban áll azokkal a szervezetekkel, amelyek az azokon az oldalakon található szolgáltatásokat nyújtják.

A Honlapra küldött anyagok, például e-mailen vagy világhálós oldalon keresztül, nem minősülnek bizalmasnak. A Kft. az ilyen anyagokkal kapcsolatosan nem köteles titoktartásra és azokat szabadon, korlátok nélkül reprodukálhatja, használhatja, közzéteheti, bemutathatja, átalakíthatja, egyéb munkát alapozhat rá és harmadik félnek kiadhatja. Továbbá a Kft. szabadon, bármilyen célra (az ilyen anyagok felhasználásával készült termékek fejlesztésére, termelésére és a marketingjére is) használhat minden ötletet, elképzelést, know-how-t vagy technikai tudást, amelyet ilyen anyag tartalmaz. Az anyagok beküldője garantálja, hogy az anyag publikálható és beleegyezik, hogy ártatlannak véli a Kft.-t harmadik fél ilyen anyaggal kapcsolatos perével szemben.

Ez a Honlap széleskörű információ hozzáférést tesz lehetővé a Kft. kezdeményezéseiről és tevékenységéről, amelyet a professzionális felhasználóknak is szán (pénzügyi elemzők és újságírók, intézményi és magánbefektetők). A cél a pontos, naprakész információszolgáltatás. A Kft. mindent megtesz annak érdekében, hogy a Honlapon pontos és naprakész információ jelenjen meg. Ez azonban nem zárja ki a véletlen hibázás vagy a mulasztás lehetőségét. Minden jelzett hibát ki kell javítani.